Tiedolla – Taidolla – Tunteella ti 2.11.

Lue lisää tapahtumasivulta epsoteuudistus.fi/TiedollaTaidollaTunteella.


Esihenkilöiden virtuaaliset aamukahvit klo 8.15–9.15 

Tilaisuudet on tarkoitettu kaikille esihenkilönä tehtävissä työskenteleville riippumatta hallinnon alasta, organisaatiosta tai sektorista. Ilmoittautumisia ei tarvita.

Tilaisuudet järjestetään Teams:n välityksellä. Tallenteet tilaisuuksista ovat katsottavissa sivultamme 14 vuorokauden ajan tilaisuuden jälkeen.


Esihenkilöiden virtuaaliset aamukahvit ke 15.9. klo 8.15–9.15

Menestystä psykologisesta turvallisuudesta

Tilaisuuden tallenne on katsottavissa ke 29.9. saakka YouTube-kanavamme kautta

Psykologisen turvallisuus on tutkimusten mukaan salaisuus tuottavien ja tehokkaiden tiimien taustalla ja se tukee ihmisten oppimista, kehittymistä ja uudistuskykyä. Mutta mitkä tekijät arjessa vaikuttavat psykologisen turvallisuuden syntymiseen?

Näistä kuulet lisää Sitomon Nina Rinteen puheenvuorossa, jossa pysähdymme yhdessä ja fasilitoidusti tutkimaan ilmiötä seuraavista näkökulmista:

  • Psykologinen turvallisuus yrityksen menestystekijänä – mistä on käytännössä kysymys
  • Voittava tiimityö – mistä tekijöistä psykologisen turvallisuuden kokemus muodostuu
Nina Rinne

to 14.10. Työhyvinvoinnin johtaminen

Monika von Bonsdorff on johtamisen apulaisprofessori Jyväskylän yliopiston kauppakorkeakoulussa. Hänen tutkimuksen kohteena on henkilöstöjohtaminen, työhyvinvointi, ikääntyminen työelämässä ja eläkkeelle siirtyminen. Hän on johtanut useita Suomen Akatemian rahoittamia hankkeita, joissa on tarkasteltu työssä jatkamista ja eläkkeelle siirtymistä niin työntekijöiden kuin yrittäjien keskuudessa.

Monika opettaa työhyvinvoinnin johtamista ja rekrytointia sekä ohjaa pro gradu töitä ja väitöskirjoja. Hän toimii vastuu professorina ”Henkilöstötyö ja johtaminen sosiaali- ja terveysalalla” – Jyväskylän yliopiston Avoimen yliopiston temaattisessa moduulissa.

Monika von Bonsdorff on hiljattain julkaissut blogikirjoituksen, jossa on asiaa palkitsemisesta sosiaali- ja terveysalalla. Kirjoitus löytyy Jyväskylän avoimen yliopiston sivulta, linkki kirjoitukseen.

Monika von Bonsdorff

pe 26.11. Lapset ja perheet

Kalle Kurppa, lastentautien erikoislääkäri, professori (lasten ja nuorten terveyden edistäminen) Tampereen yliopisto. Tarkempi ohjelma ja osallistumislinkki julkaistaan myöhemmin.