Armollisuus sote-alan johtamisen voimavaraksi? – Esihenkilöiden virtuaaliset aamukahvit to 28.4.

Esihenkilöiden virtuaaliset aamukahvit jatkuvat to 28.4. klo 8.15–9.00. Tilaisuus järjestetään Teamsin välityksellä, osallistu tästä.

Tilaisuus on tarkoitettu kaikille esihenkilön tehtävissä työskenteleville riippumatta hallinnon alasta, organisaatiosta tai sektorista. Tilaisuus tallennetaan ja on katsottavissa sivultamme 14 vuorokauden ajan.

Aamun aiheena on ”Armollisuus sote-alan johtamisen voimavaraksi?”. Aiheeseen meidät johdattelee Krista Kohtakangas, HTT, Lapin yliopisto, Yhteiskuntatieteiden tiedekunta.

Jatkuvien muutosten ja työhön kohdistuvien odotusten keskellä on tunteva ja kokeva ihminen, joka saa voimaa myötätunnosta eli yhteyden kokemisesta itseensä ja toisiin ihmisiin. Myötätuntoisuus edistää todistetusti muun muassa oppimista ja luottamusta, jotka edelleen rakentavat muutoskyvykkyyttä ja sitoutumista työyhteisöön.

Miten käytännössä voimme vahvistaa itsemme ja toistemme armollista johtamista? Miten tehdä inhimillisestä keskeneräisyydestä, epävarmuudesta ja erehtyväisyydestä työyhteisön menestyksen lähtökohta?

Tätä ja armollisuuden muita ulottuvuuksia tulevaisuuden monipaikkaisessa työssä pohdimme yhdessä Etelä-Pohjanmaan sosiaali- ja terveysalan esihenkilöiden aamutilaisuudessa Krista Kohtakankaan (HTT) johdolla. Krista on työelämän armollisuudesta väitellyt työyhteisöjen ja johtamisen kouluttaja, joka työssään Lapin yliopistossa kehittää hybridityön käytäntöjä lappilaisissa kunnissa ja yrityksissä. (www.kristakohtakangas.com)