Arvokasta monialaista lastensuojelua

Tervetuloa  MONNI-hankkeen (=monialainen lastensuojelun kehittämishanke) Etelä-Pohjanmaan osatoteutuksen päätöstilaisuuteen

Arvokasta monialaista lastensuojelua

Aika: pe 7.10.2022, klo 9.00-14.45

Paikka: FRAMI B/Auditorio 2., os. Kampusranta 9B, Seinäjoki

Ilmoittautuminen 25.9.2022 mennessä https://link.webropolsurveys.com/S/A368173A3A20DC13

MONNI-hankkeen (=monialainen lastensuojelun kehittämishanke) Etelä-Pohjanmaan osatoteutuksen kokonaisuus on ensimmäinen tämän hallituskauden LAPE-kokonaisuuden hankkeista, joka päättyy vuoden vaihteessa. Olemme kehittäneet Etelä-Pohjanmaan MONNI-hankkeessa mm. lastensuojelun yhteistyökumppaneiden kanssa yhteisiä käytäntöjä, vahvistettu lastensuojelun asiakkaana olevan lapsen osallisuutta ja viety systeemistä toimintatapaa eri toimijoille.

Tule kuuntelemaan kokemusasiantuntijoiden kanssa yhdessä suunniteltua ja koottua arvokasta sisältöä perjantaina 7.10.2022 Seinäjoelle, Framille – saat tietoa myös MONNI-hankkeessa kehitetyistä muista kokonaisuuksista ja pysyt siltä osin ajan tasalla.   

Tilaisuus on tarkoitettu lastensuojelun ja perhesosiaalityö työntekijöille ja lastensuojelun yhteistyökumppaneille sosiaalipalveluissa, terveydenhuollossa mukaan lukien koulu- ja opiskelijaterveydenhuolto, sivistystoimessa, järjestöissä sekä tulevan hyvinvointialueen poliittisille päättäjille ja laajasti henkilöstölle.

Lisätiedot: Auli Romppainen, auli.romppainen@seamk.fi, p. 040 830 0337