Esihenkilöiden aamukahvit 14.10. – työhyvinvoinnin johtaminen

Esihenkilöiden aamukahvit jatkuvat to 14.10. klo 8.15–9.15. Osallistuminen Teamsin kautta, ennakkoilmoittautumisia ei tarvita. Aiheena on työhyvinvoinnin johtaminen, johon meidät johdattelee Monika von Bonsdorff, johtamisen apulaisprofessori Jyväskylän yliopiston kauppakorkeakoulussa.

Monika von Bonsdorff on johtamisen apulaisprofessori Jyväskylän yliopiston kauppakorkeakoulussa. Hänen tutkimuksen kohteena on henkilöstöjohtaminen, työhyvinvointi, ikääntyminen työelämässä ja eläkkeelle siirtyminen. Hän on johtanut useita Suomen Akatemian rahoittamia hankkeita, joissa on tarkasteltu työssä jatkamista ja eläkkeelle siirtymistä niin työntekijöiden kuin yrittäjien keskuudessa.

Monika opettaa työhyvinvoinnin johtamista ja rekrytointia sekä ohjaa pro gradu töitä ja väitöskirjoja. Hän toimii vastuuprofessorina ”Henkilöstötyö ja johtaminen sosiaali- ja terveysalalla” – Jyväskylän yliopiston Avoimen yliopiston temaattisessa moduulissa.

Monika von Bonsdorff on hiljattain julkaissut blogikirjoituksen, jossa on asiaa palkitsemisesta sosiaali- ja terveysalalla. Kirjoitus löytyy Jyväskylän avoimen yliopiston sivulta, linkki kirjoitukseen.

Tilaisuuteen järjestetään Teamsin kautta, osallistu tästä.

Tilaisuus tallennetaan ja on katsottavissa sivultamme 14 vuorokauden ajan.

Ohjelma

Tilaisuuden avaus, Tytti Luoto, hankepäällikkö
Työhyvinvoinnin johtaminen, Monika von Bonsdorff,johtamisen apulaisprofessori Jyväskylän yliopiston kauppakorkeakoulussa
Yhteinen keskustelu
Tilaisuuden päätös