Esihenkilöiden aamukahvit keväällä 2021

Tilaisuudet on tarkoitettu kaikille esihenkilönä tehtävissä työskenteleville riippumatta hallinnon alasta, organisaatiosta tai sektorista. Ilmoittautumisia ei tarvita.

Tilaisuudet järjestetään Teams:n välityksellä, osallistumislinkki löytyy kyseessä olevan päivän kohdalta. Tilaisuudet tallennetaan ja ovat myöhemmin katsottavissa sivultamme 14 vuorokauden ajan julkaisun jälkeen.

Aamukahvitilaisuudet jatkuvat syksyllä.

Uuden ajan johtaminen 25.3.2021

Tilaisuuden tallenne oli nähtävissä 8.4.2021 saakka.

Ohjelma

  • Tilaisuuden avaus, Tytti Luoto, hankepäällikkö, Tulevaisuuden sote-keskus -hanke
  • Uuden ajan johtaminen, Vesa Purokuru, organisaatiovalmentaja, Humap

Aamun tarkoituksena on

  • virittää ajatuksia ja keskustelua tulevaisuuden johtamisen kehityslinjoista
  • luoda esihenkilöiden hyvinvointia ja jaksamista tukeva yhteinen pysähdys johtamisteemojen äärelle

Teemoina

  • Organisaatioiden ja esihenkilötyön haasteet tänään ja tulevaisuudessa
  • UAJ – mitä uuden ajan johtaminen voisi olla
  • Johtajana kehittymisen polkuja

Vesa Purokuru on työskennellyt 25 vuotta organisaatiokehittäjänä useilla toimialoilla, hyvin paljon sosiaali- ja terveysaloilla: ”Minua innostavat toimintakulttuurit, jotka koostuvat yhteisestä tiedostamisesta ja tavoitteiden asettamisesta sekä yhteisöllisestä oppimisesta. Johtamisen rooli synnyttää oppiva toimintakulttuuri. Työssäni pyrin pysäyttämään ihmiset kohtaamisiin, joissa syntyy energiaa, uusia ajatuksia ja tuloksia.”

Kahvihuoneessa vietetty aika ei mene hukkaan
5.5.2021 klo 8.15–9.15

Osallistumislinkki päivitetään myöhemmin.

Ohjelma                    

  • Tilaisuuden avaus, Tytti Luoto, hankepäällikkö, Tulevaisuuden sote-keskus -hanke
  • Kahvihuoneessa vietetty aika ei mene hukkaan, Markus Paananen, LT, dosentti, terveyspalvelujen johtaja, erikoislääkäri

Keravan terveyspalvelujen johtaja Markus Paanasen vastuulla ovat terveydenhuoltoalan ammattilaiset, jotka työskentelevät avoterveydenhuollossa, suun terveydenhuollossa ja kuntouttavien palveluiden parissa.

Ennen terveydenhuoltoalan johtotehtäviin siirtymistä Paananen oli tehnyt lääkärintyön lisäksi muun muassa tutkimustyötä post doc -tutkijana Australiassa. Tutkimus- ja konsultointityö ovat edelleen osa Paanasen arkea terveydenhuoltoalan johtotöiden ohella: hän muun muassa ohjaa väitöskirjatutkijoita.