Esihenkilöiden virtuaaliset aamukahvit jatkuvat syksyllä

Tilaisuudet on tarkoitettu kaikille esihenkilön tehtävissä työskenteleville riippumatta hallinnon alasta, organisaatiosta tai sektorista. Ilmoittautumisia ei tarvita.

Tilaisuudet järjestetään Teams:n välityksellä. Tallenteet tilaisuuksista ovat katsottavissa sivultamme 14 vuorokauden ajan tilaisuuden jälkeen.

Menestystä psykologisesta turvallisuudesta ke 15.9. klo 8.15 – 9.15 (osallistu tästä)

Psykologisen turvallisuus on tutkimusten mukaan salaisuus tuottavien ja tehokkaiden tiimien taustalla ja se tukee ihmisten oppimista, kehittymistä ja uudistuskykyä. Mutta mitkä tekijät arjessa vaikuttavat psykologisen turvallisuuden syntymiseen?

Näistä kuulet lisää Sitomon Nina Rinteen puheenvuorossa, jossa pysähdymme yhdessä ja fasilitoidusti tutkimaan ilmiötä seuraavista näkökulmista:

  • Psykologinen turvallisuus yrityksen menestystekijänä – mistä on käytännössä kysymys
  • Voittava tiimityö – mistä tekijöistä psykologisen turvallisuuden kokemus muodostuu

To 14.10. 8.15 – 9.15 Työhyvinvointi ja sen johtaminen

Monika von Bonsdorff, kauppatieteiden tohtori, apulaisprofessori, Jyväskylän yliopisto. Tarkempi ohjelma ja osallistumislinkki julkaistaan myöhemmin.

Pe 26.11. Lapset ja perheet 8.15 – 9.15

Kalle Kurppa, lastentautien erikoislääkäri, professori (lasten ja nuorten terveyden edistäminen) Tampereen yliopisto. Tarkempi ohjelma ja osallistumislinkki julkaistaan myöhemmin.