Haemme asiantuntija-assistenttia

Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialueelle haetaan asiantuntija-assistenttia määräaikaiseen työsuhteeseen 31.12.2022 saakka.

Etelä-Pohjanmaan sote-organisaatiot ja pelastuslaitos yhdistyvät 1.1.2023 yhdeksi kokonaisuudeksi, Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialueeksi, joka palvelee 192 150 asukasta ja työllistää yli 10 000 henkilöä.

Asiantuntija-assistentin tehtäviin kuuluu muun muassa:
– palvelujaoston hallinnollisissa tehtävissä avustaminen
– valmistelutyötä tukevat muut tehtävät (esim. tarvittavan tiedon keruu ja koostaminen, selvitysten ja kyselyjen tekeminen sekä osallisuuden ja viestinnän toteuttaminen yhteistyössä muiden valmistelussa mukana olevien kanssa) ja
– muut työnantajan osoittamat tehtävät.

Tehtävän kelpoisuusehtona on soveltuva korkeakoulututkinto. Tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää sosiaali- ja terveydenhuollon palvelutuotannon tuntemusta, monipuolisia tietoteknisiä taitoja, hyviä viestintä-, verkostoitumis- ja vuorovaikutustaitoja sekä itsenäistä työotetta. Eduksi katsotaan kokemus kehittämis- ja asiakaspalvelutehtävistä.

Määräaikaisen työsuhteen ehdot ja palkkaus määräytyvät KVTES:n mukaisesti. Määräaikaisen työsuhteen täytössä noudatetaan koeaikaa.

Hyväksyttävä todistus terveydentilasta on esitettävä ennen määräaikaisen työsuhteen aloitusta. Tehtävissä edellytetään tartuntatautilain 48 §:n mukaista rokotussuojaa.

Lisätietoja ja hakemukset Kuntarekryn kautta (työavain 438279).