Kerro kokemuksistasi muistisairauden eri vaiheissa

Osallistu muistipotilaiden palvelujen parantamiseen kertomalla omista tai läheisesi kokemuksista muistisairauden eri vaiheissa. Voit kertoa esimerkiksi oireiden tunnistamisesta, diagnoosin saamisesta tai hoidosta. Onko kaikki sujunut hyvin? Oletko saanut riittävästi tukea? Millaisiin ongelmiin olet törmännyt? Millaisiin asioihin olisit kaivannut enemmän tukea?

Antamasi palautteen avulla pystymme kehittämään palveluita entistä toimivammiksi.

Etelä-Pohjanmaan sote-uudistuksessa kootaan maakunnallinen muistipotilaan palveluketju vuoden 2021 aikana. Mukana työssä on ammattilaisia eri puolilta Etelä-Pohjanmaata. Yhtenäisellä muistipotilaan palveluketjulla vähennetään muistisairauksien riskejä, tunnistetaan muistisairaudet varhaisemmin ja lisätään muistipotilaiden arvostavaa kohtaamista. Lisäksi tarjotaan tietoa ja tukea muistisairaille, läheisille ja ammattilaisille – toimivia työkaluja unohtamatta.

Voit kertoa kokemuksesi puhelimitse tai sähköpostilla hanketyöntekijä Virve Rinteelle virve.rinne@epshp.fi tai p. 050 474 2146. Voit myös kertoa kokemuksesi tämän kyselyn kautta.

Ota yhteyttä tai vastaa kyselyyn ja kerro kokemuksistasi!