Kumppanuuspöytä Kuortaneella 19.5.2021

#muavarten
Miten alueen asukkaiden palveluja parannetaan kuntien ja yhdistysten yhteistyönä? Millainen on järjestöystävällinen kunta? Näitä asioita pohditaan kevään aikana Etelä-Pohjanmaalla toteuttavissa kumppanuuspöydissä. Kumppanuuspöydissä toimijat kohtaavat, oppivat tuntemaan toisiaan ja suunnittelevat yhteistyötä. Kumppanuuspöytä on myös kansalaisvaikuttamisen kanava, jolla asukkaiden ja muiden toimijoiden ääni saadaan kuuluviin päätöksenteossa.

Jo pidetyissä kumppanuuspöydissä on noussut esiin järjestöjen iso merkitys kunnille ja kaupungeille. Järjestöt elävöittävät ja rikastuttavat alueiden elämää monella tapaa lisäten alueiden yhteisöllisyyttä.

Kumppanuuspöytien järjestelyistä vastaavat kuntien ja kuntayhtymien kanssa Järjestöt mukana muutoksessa- ja Leader-ryhmien Kylille-hanke sekä rakenneuudistushanke.

Kuortaneen kumppanuuspöytäkeskustelu käydään 19.5. klo 17-19 verkossa

Tilaisuuden aluksi Kuortaneen kunnanjohtaja Teemu Puolijoki tuo kunnan tervehdyksen ja kertoo, mitä järjestöt merkitsevät kunnalle. KuusSoTen johtaja Juha Tiainen tuo kuntayhtymän tervehdyksen teemalla millaista järjestöyhteistyötä kuntayhtymä tekee/toivoo. Tämän jälkeen käydään keskustelua osallistujien kesken järjestöystävällisestä kunnasta.

Kumppanuuspöytä käynnistyy klo 17 ja se pidetään Teams-sovelluksessa. Ilmoittatuneille lähetetäään ilmoittautumislinkki. Kumppanuus on tarkoitettu kaikille, kunta ja järjestöt palvelevat jokaista: #muavarten.

Ilmoittaudu tällä lomakkeella tai jaana.sippola@kuudestaan.net, niin saat linkin omaan sähköpostiisi.

Tervetuloa mukaan kaikille avoimeen kumppanuuspöytään!

Lisätietoja:
Jaana Sippola, p. 040 571 0184
Teija Matalamäki, p. 050 474 2907 teija.matalamaki@epshp.fi