Kuntoutuspalvelut jatkuvat ilman katkoksia

Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialueella lääkinnällisen kuntoutuksen palveluissa (mm. fysioterapia, toimintaterapia, puheterapia, neuropsykologinen kuntoutus) palveluseteli- ja ostopalveluista maksusitoumuspäätöksellä olevien asiakkaiden terapiat jatkuvat vuoden vaihteen jälkeen ilman katkoksia. Pyrkimys on jatkaa samoilla yksityisillä terapeuteilla nykyisillä päätöksillä riippumatta siitä, onko hyvinvointialue ehtinyt hyväksymään palveluntuottajan hakemusta osto- ja palvelusetelijärjestelmässä. Palveluseteliasiakkuus säilyy, jos palveluntuottaja on hakenut hyvinvointialueen palvelusetelituottajaksi. Ellei palveluntuottaja halua jatkaa palvelusetelituottajana, tulee hänen informoida siitä asiakasta, palvelun myöntänyttä organisaatiota ja ensi vuoden puolella oman alueen sote-keskusta.

Kilpailutus käynnistyy alkuvuodesta

Lääkinnällisen kuntoutuksen ja erityisterapiapalveluiden terapiapalveluiden kilpailutus käynnistetään alkuvuodesta. Asiasta tiedotetaan palveluntuottajia Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialueen verkkosivuilla ja sosiaalisen median kanavissa. Hankintailmoitus julkaistaan Hilmassa.

Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialueen kuntoutuspalveluista toivotetaan sekä asiakkaille että palveluntuottajille hyvää joulunaikaa!