Maakunnallinen NEPSY-päivä oli 10.9.2021

Tulevaisuuden Sote-keskus – hanke Etelä-Pohjanmaa ja MONNI-hanke järjestivät perjantaina 10.9.2021 koko päivän kestävän seminaarin ”Oikea-aikaiset palvelut neuropsykiatrisesti oireileville lapsille ja nuorille Etelä-Pohjanmaalla”. Osallistujia oli Teamsissa enimmillään 168 ja vielä klo 15 perjantai-iltapäivällä linjoilla oli 108 kuulijaa. Aihe on tärkeä ja kiinnostus päivään ylitti odotuksemme. Iso kiitos teille kaikille jotka mahdollistitte hienon päivän! 

Päivän aikana kuultiin mielenkiintoisia puheenvuorojasekä saatiin ajankohtaista tietoa neuropsykiatrisesti oireilevista lapsista ja nuorista sekä heidän palveluistaan niin muulta Suomesta kuin Etelä-Pohjanmaalta.   Keskustelu oli esitysten lisäksi vilkasta niin pyydettyinä puheenvuoroina kuin Teamsin chat-keskustelussa. 

Iltapäivällä toteutetuissa työpajoissa keskusteltiin syvemmin eri ikäryhmien palveluista, niissä onnistumisista ja haasteista Etelä-Pohjanmaalla. Työpajatyöskentelyssä saatiin hyvin tietoa ja toiveita nepsy-asiakkaiden palveluiden kehittämiseen Etelä-Pohjanmaalla.