Nepsy-koordinaattorin määräaikainen toimi

Oletko sinä hakemamme osaaja tukemaan neuropsykiatrisesti oireilevia lapsia? Haluatko olla mukana luomassa uutta?

Tulevaisuuden sote-keskus -hanke on palkkaamassa asiantuntijan Ilmajoen alueelle nepsy-koordinaattori -pilottiin. Pilotti kestää noin 10 kuukautta päättyen viimeistään 30.11.2023. Toivomme Sinun voivan aloittaa tehtävässä mahdollisimman pian.

Nepsy-koordinaattorina tuet neuropsykiatrisesti oireilevia lapsia varhaisessa vaiheessa ennen palveluihin ohjautumista tai palveluihin ohjautumisen alkuvaiheessa. Palvelusi on matalan kynnyksen palvelua. Tuet lasta ja hänen perhettään sekä lapsen kanssa toimivia ammattilaisia arjen ympäristöissä; kotona, varhaiskasvatuksessa ja koulussa. Yhteistyötahojasi ovat varhaiskasvatus, perusopetus, neuvola, oppilashuolto ja muut tarvittavat tahot. Lapset ohjautuvat palveluusi sosiaali- ja/tai terveysalan ammattilaisen, varhaiskasvatuksen tai perusopetuksen työntekijän kautta.

Toimintaasi tukee pilottialueen ohjausryhmä, jonka kanssa tarkastelet nepsy-koordinaattorin toimenkuvaa ja työn sisältöä. Tukenasi toimii myös maakunnallinen moniammatillinen ohjausryhmä, jonka kanssa tarkastelet neuropsykiatrisesti oireilevien lasten palveluita Etelä-Pohjanmaalla ja luot toimintamallia neuropsykiatrisesti oireilevien lasten matalan kynnyksen ohjaamiseen tulevalla hyvinvointialueella.

Työnkuva edellyttää vahvaa osaamista neuropsykiatrisesti oireilevien lasten kanssa toimimisesta ja kouluttautuneisuutta aiheeseen liittyen. Lapsen normaalin kehityksen tunteminen katsotaan eduksi. Odotamme Sinulta reipasta ja kehittävää työotetta, verkostotuntemusta sekä rohkeutta kehittää uutta toimintamallia. Pätevyysvaatimuksena on sosiaali- ja/tai terveysalan soveltuva korkeakoulututkinto.

Edellytämme tartuntalain (1227/2016) 48a §:n mukaista rokotussuojaa. Lisäksi valitun on ennen toimessa aloittamistaan esitettävä nähtäväksi lain (504/2002) edellyttämä rikostaustaote sekä käytävä työhöntulotarkastuksessa työterveydenhuollossa.

Palkkaus määräytyy sote-sopimuksen mukaan.

Sähköiset hakemukset jätetään pe 18.11. klo 16 mennessä Laura-rekrytointijärjestelmän kautta, linkki hakulomakkeeseen.

Lisätietoja tehtävästä antavat
Mari Vuorenmäki, p. 050 5991259, mari.vuorenmaki@seinajoki.fi,
Maria Katajamäki, p. 050 4064944, maria.katajamaki@seianjoki.fi ja
Erja Kivineva, p. 044 4525645, erja.kivineva@jikky.fi