Sairaanhoitajan (Akuuttitiimi) määräaikainen toimi

Haemme Akuuttitiimiin sairaanhoitajaa Tulevaisuuden sote-keskus -hankkeeseen. Työsuhde on määräaikainen 31.12.2023 saakka. Aloitus on 16.1.2023 tai sopimuksen mukaan.

Laajennamme Akuuttitiimin toimintaa nuorille, nuorille aikuisille ja heidän läheisilleen suunnatulla työskentelyllä mielenterveys- ja päihdepalveluiden kehittämiseksi ja avohuollon palveluiden monipuolistamiseksi. Työ on osa Etelä-Pohjanmaan Tulevaisuuden Sote-keskus -hanketta ja kohdentuu Lapuan ja Kaksineuvoisen kuntien alueelle.

Sairaanhoitajan työtehtävät muodostuvat nuorille ja nuorille aikuisille (13-29-vuotiaat), heidän läheisilleen sekä yhteistyökumppaneille tarjottavista mielenterveys- ja päihdepalveluista. Sinulla on osaamista hoidollisiin interventioihin lievissä ja keskivaikeissa mielenterveys- ja päihdeongelmissa.
Tehtävässä kehitetään mm. hoidon tarpeen arviointia ja nuorten jatkohoidon järjestämistä yhteistyössä perus- ja eritystason kanssa sekä walk in- ja etävastaanottopalveluita.

Tärkeänä osana on yhteistyön tekeminen koulu- ja opiskeluterveydenhuollon, sosiaali- ja terveydenhuollon, sivistystoimen, mielenterveys- ja päihdetyön, etsivän nuorisotyön ja Ohjaamojen kanssa.

Työntekijän tueksi luodaan yhdessä perustason palveluiden kanssa monitoimijainen tiimi sekä järjestetään koulutuksia eri psykososiaalisten menetelmien käyttöön.

Vaatimuksena tehtävään on sairaanhoitajan tutkinto (AMK- tai opistotaso) sekä työkokemusta mielenterveys- ja/tai päihdetyöstä sekä kehittämisosaamista. Työ edellyttää esiintymisvalmiuksia ja oman auton käyttömahdollisuutta.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden käyttää omia näkemyksiäsi ja innovatiivisia ratkaisuvaihtoehtojasi tulevaisuuden mielenterveys- ja päihdepalveluiden kehittämiseksi Etelä-Pohjanmaalla. Tukenasi ovat muut hankkeen työntekijät.

Tiedustelut: hankejohtaja Tytti Luoto, tytti.luoto@seinajoki.fi, 050 5911 7441 ja hanketyöntekijä Toni Ranta, toni.ranta@seinajoki.fi, 050 433 0901.

Hakemukset Kuntarekryn kautta ti 13.12.2022 klo 15.00 mennessä, linkki Kuntarekryn hakulomakkeeseen, työavain 483858.