Sosiaalipalveluiden sekä kuntoutuksen suunnittelijan/asiantuntijan toimeen valinnat

Tulevaisuuden sote-keskus -hankkeessa oli haettavana sosiaalipalveluiden sekä kuntoutuksen suunnittelijan/asiantuntijan määräaikainen toimi. Haku oli avoinna 23.2. saakka.

Kuntoutuksen suunnittelijan/asiantuntijan määräaikaiseen toimeen tuli kaikkiaan 16 hakemusta. Toimeen valittiin Maria Katajamäki.

Sosiaalipalveluiden suunnittelijan/asiantuntijan määräaikaiseen toimeen tuli kaikkiaan 10 hakemusta. Toimeen valittiin Anneli Riski.

Kuntoutuksen suunnittelijan/asiantuntijan tehtävänä on toteuttaa Etelä-Pohjanmaa tulevaisuuden sosiaali- ja terveyskeskus -ohjelman palvelujen uudistamiseen tähtäävää kokonaisuutta yhteistyössä hankkeen kehittäjien ja alueen muiden valtionavustushankkeiden toimijoiden kanssa. Tehtävä on laatia kuntoutukseen pääsyn kriteerit, jotka ohjaavat kuntoutuspalveluihin ohjaamisessa ja selkeyttävät vastuita eri palveluissa ja varmistetaan katkeamattomat kuntoutuspolut sekä sosiaalisen ja psykososiaalisen kuntoutuksen yhtenäiset prosessit ja toimintamallit. 

Sosiaalipalveluiden suunnittelijan/asiantuntijan tehtävänä on toteuttaa Etelä-Pohjanmaa tulevaisuuden sosiaali- ja terveyskeskus -ohjelman palvelujen uudistamiseen tähtäävää kokonaisuutta yhteistyössä hankkeen kehittäjien ja alueen muiden valtionavustushankkeiden toimijoiden kanssa. Työ tehdään yhteistyössä Etelä-Pohjanmaan kuntien henkilöstön, hyvinvointialueen valmistelun sekä muiden sidosryhmien kanssa mukaan lukien järjestötoimijat ja kokemusasiantuntijat.