Tanssin iloa koko Etelä-Pohjanmaan alueen ikäihmisille

Pohjanmaan tanssin aluekeskuksella on monen vuoden kokemus ikäihmisille suunnattujen luovan liikkeen ja tanssi-improvisaatiotyöpajojen vetämisessä. Keväällä 2020 on aloitettu tuottamaan keväällä tuottaa työpajojen sarjaa tallenteina jaettavaksi suoraan kohderyhmille ja hoivakoteihin, mahdollistaen näin kaikki voivat vielä nauttia tanssista ja luovuudesta. Tänä keväänä on valmistunut sarjan viimeiset 3 tallennetta,  jotka ovat nyt tarjolla ilmaiseksi alueen hoivalaitoksille.

Tanssitaiteilija Hanna Korhonen ohjaa videoiden välityksellä tanssi- ja liiketuokioita, jotka tuovat aktiviteettia, luovaa tekemistä ja virikkeitä niin asiakkaille kuin henkilökunnalle. Tallenteet ovat noin 30 minuutin pituisia ja ovat katsottavissa YouTuben kautta sähköpostiin tilattavalla linkillä. Pajat on suunniteltu niin, että kaikki pystyvät osallistumaan.

Voit tilata tallenteiden linkit lähettämällä sähköpostilla toimipaikan tiedot ja arvioidun osallistujamäärä (+ henkilökunta) osoitteeseen info@pohjanmaantanssi.fi.

Lisätietoja antaa  tarvittaessa:
Pia Murto
Pohjanmaan tanssin aluekeskus
+358 50 549 4455
pia.murto@pohjanmaantanssi.fi