Kuntoutusalan ammattilaisten aamukahvit jatkuvat vuonna 2023

Kuntoutusalan ammattilaisten aamukahvit ovat rento mutta asiapitoinen aamun aloitus. Voit osallistua tilaisuuteen omalta työpisteeltäsi nauttien samalla kupposen aamukahvia tai -teetä. Tilaisuudet järjestetään Teamsissa klo 8.15–9.00.

Osallistumalla saat tietoa ajankohtaisista kuntoutukseen liittyvistä aiheista. Tilaisuus alkaa lyhyellä alustuksella ja jatkuu sen jälkeen aiheeseen liittyvällä keskustelulla. Ennakkoilmoittautumista ei vaadita. Tilaisuuksia ei tallenneta.

Alla tarkemmat toteutumisajankohdat ja aiheet. Pääset osallistumaan tilaisuuteen klikkaamalla osallistumislinkkiä.

Ke 18.1. klo 8.15–9.00  
Monikulttuurisuuden kohtaaminen kuntoutuspalveluissa, Antti Klemettilä, kehittämispäällikkö (THL).
Ihmiset Etelä-Pohjanmaallakin ovat moninaistuneet. Ihminen voi olla muuttanut Suomeen ja Etelä-Pohjanmaalle toisesta maasta tai hänen juurensa ovat muussa kuin suomalaisessa kulttuurissa. Eri kulttuureista tulevien ihmisten kohtaamisessa on omia erityisiä piirteitään. Aihettamme monikulttuurisuuden kohtaaminen kuntoutuspalveluissa alustaa THL:n kehittämispäällikkö Antti Klemettilä. Tule pohtimaan ja keskustelemaan kera kahvi- tai teekupposen! 
Osallistu tästä.

Ke 15.2. klo 8.15–9.00  
Kelan kuntoutuspalvelut ja niiden käyttö Etelä-Pohjanmaalla, Suvi Juonoja ja Hanna-Mari Raittinen, KELA.
Kelan kuntoutuspalveluita käytetään koko Suomessa. Miten meillä Etelä-Pohjanmaalla käytetään Kelan palveluista suhteessa muihin Suomen alueisiin? Kelan kuntoutuspalveluista ja alueemme tilanteesta tulevat kertomaan Suvi ja Hanna-Mari. Tule kuulolle kera kahvi- tai teekupposen. Tämä on hyvä mahdollisuus myös esittää mielessäsi olevia kysymyksiä Kelan asiantuntijoille.
Osallistu tästä.

Ke 15.3. klo 8.15–9.00  
Mitä ovat HYTE-palvelut ja miten ne liittyvät kuntoutuspalveluihin? Maaria Nortunen, asiantuntija, monialainen HYTE-konsepti. Osallistu tästä.

Lisätietoja:
Maria Katajamäki
kehittämissuunnittelija
p. 050 406 4944
maria.katajamaki@hyvaep.fi