Tiedotuslehti

Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialue on tuottanut alueensa asukkaille suunnatun HYVÄEP-tiedotuslehden. Lehti jaetaan jokaiseen eteläpohjalaiseen kotitalouteen viikolla 46. Kyseessä on julkinen tiedote, joten lehti tulee perille, vaikka postilaatikossa tai -luukussa olisi mainoskieltotarra.

Voit lukea HyväEP-tiedotuslehden myös sähköisesti:

24-sivuinen, aikakauslehtityyppinen tiedotuslehti esittelee hyvinvointialueen palveluita sekä eri alojen ammattilaisia ympäri maakuntaa. Ääneen pääsevät myös palvelujen käyttäjät.

– Olemme todella tyytyväisiä lopputulokseen. Lehti kuvaa ihmisläheisesti monipuolista työtämme sote- ja pelastuspalveluissa, sairaanhoitopiirin viestintäpäällikkö Anna Lindholm toteaa.

Hyvinvointialue järjestää sosiaali- ja terveydenhuollon sekä pelastustoimen palvelut maakunnassa 1.1.2023 lähtien.

– Hyvinvointialueen palveluvalikoima on todella laaja, eikä kaikista ole mahdollista kertoa yhdessä lehdessä. Tähän julkaisuun on tehty nostoja eri toimialueilta ja paikkakunnilta.

Lehden keskiaukeamalta löytyy palvelukartta. Takasivun yhteystiedot kannattaa leikata talteen ja kiinnittää vaikkapa jääkaapin oveen.

Tiedotuslehti on ensimmäinen laatuaan, ja hyvinvointialueen viestintäyksikkö toivookin runsaasti lukijapalautetta.

– Lehdessä on tarkemmat ohjeet, millaisia kanavia pitkin meille voi lähettää risuja ja ruusuja. Palautteenantajien kesken arvomme pienet tuotepalkinnot!

Mitä mieltä olit HyväEP-tiedotuslehdestä?

Vastaamalla palautekyselyyn autat meitä kehittämään Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialueen viestintää ja tiedottamista. Kyselyyn vastaaminen vie noin 5–10 minuuttia.

Halutessasi voit myös osallistua arvontaan. Arvomme 15.12.2022 mennessä yhteystietonsa jättäneiden kesken pienet tuotepalkinnot (10 kpl).

Vastaa kyselyyn tästä.

Voit myös lähettää palautteesi sähköpostilla: viestinta@hyvaep.fi