Uusia kirjaamisasiantuntijoita valmennetaan taas syksyllä!

Kansa-koulu III -hankkeen suositut verkkovalmennukset saavat jatkoa! Myöntävän rahoituspäätöksen saanut Kansa-koulu 4.0 -hanke valmentaa sosiaalihuollon ammattilaisista kirjaamisasiantuntijoita vuoden 2022 syksyllä.

Neljän viikon mittainen valmennus suoritetaan itseopiskeluna digitaalisessa oppimisympäristössämme Kirjaamisfoorumissa.

Valmennuksen suorittaneet saavat käyttöönsä omassa työyhteisössä hyödynnettäviä valmennusmateriaaleja sekä kirjaamisasiantuntijaverkoston tuen. Verkoston kautta asiantuntijat saavat tuoretta tietoa sosiaalihuollon kirjaamisesta ja tiedonhallinnasta.

Haku valmennuksiin on auki sekä yksityisellä että julkisella sektorilla toimiville organisaatioille. Valmennuspaikkoja ei ole korvamerkitty tai jaettu etukäteen, vaan kaikki paikat jaetaan hakumenettelyllä, johon kuuluu lyhyt motivaatio-osuus. Valmennusta tarjotaan suomeksi ja ruotsiksi.


Hae mukaan syksyn valmennuksiin 15.6. mennessä!

Syyskuun valmennusryhmät: 29.8.–30.9.2022

Lokakuun valmennusryhmät: 3.10–4.11.2022

Marraskuun valmennusryhmät: 7.11.–2.12.2022

Lue lisää ja hae, linkki aukeaa Webropoliin.

Kansa-koulu 4.0

Kansa-koulu 4.0 on järjestyksessään neljäs sosiaalihuollon kirjaamisosaamista vahvistava Kansa-koulu -hanke. Hankkeen toteutuksesta vastaavat yhteistyössä sosiaalialan osaamiskeskukset.  Sosiaali- ja terveysministeriö on myöntänyt hankkeelle valtionavustusta vuoden 2022 loppuun. Avustus on osa Suomen kestävän kasvun ohjelmaa, jonka rahoitus tulee EU:n elpymisvälineestä (Next Generation EU).