Vastauksia kysymyksiin hyvinvointialueesta

Keskiviikkona 15.6. järjestetään info- ja keskustelutilaisuus Etelä-Pohjanmaan hyvinvointialueesta. Verkkotilaisuus on avoin kaikille, ja siihen on mahdollista lähettää kysymyksiä myös etukäteen.

Mitä tapahtuu, kun hyvinvointialueet aloittavat toimintansa ensi vuoden alusta? Muuttuuko minun arkeni jollain tapaa? Mitä palveluita hyvinvointialue järjestää ja miten niihin hakeudutaan?

Näihin ja moniin muihin kysymyksiin on luvassa vastauksia keskiviikkona 15.6. klo 17–18. Silloin järjestetään kaikille avoin kuntalaisinfo, jossa vt. hyvinvointialuejohtaja Tero Järvinen ja muutosjohtaja Tanja Penninkangas kertovat lisää hyvinvointialueen valmistelusta sekä vastaavat yleisön kysymyksiin.

Kuntalaisinfo järjestetään Teamsin kautta verkossa. Tilaisuuden seuraamiseksi omalla tietokoneella ei tarvitse olla Teams-ohjelmaa, internet-yhteys riittää. Tilaisuuden katselulinkin löytää kätevästi täältä.

– On selvää, että näin suuren muutoksen kynnyksellä moni asia voi askarruttaa. Meillä Etelä-Pohjanmaalla valmistelu etenee suunnitellusti, Järvinen summaa.

Kuntalaisinfoon voi lähettää kysymyksen tai kommentin etukäteen, halutessaan nimettömänä. Kysymyslomake löytyy yllä mainitulta verkkosivulta. Ennakkokysymykset toivotaan 13.5. klo 9 mennessä.

Tilaisuus tallennetaan, joten kuntalaisinfon voi katsoa myös myöhemmin. Tallenne lisätään kuntalaisinfon verkkosivulle ja se on katsottavissa kahden viikon ajan tilaisuuden jälkeen.

Mikäli sinulla on ongelmia liittymisessä, voit ottaa yhteyttä viestintäpäällikkö Anna Lindholm, puh. 050 474 4528 tai viestintäsuunnittelija Anu Kallio, puh. 050 474 3180.